Onze leden

Bosch Thermotechniek B.V.

De naam Bosch klinkt heel veel mensen bekend in de oren. In miljoenen huishoudens staat deze naam op apparaten die door en door betrouwbaar zijn: van stofzuigers tot vaatwassers en van kooktoestellen tot boormachines. Zelfs in talloze auto's staat Bosch garant voor hoogwaardige techniek.Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water. Aan die vragen kan Bosch altijd voldoen. Met een complete range cv-ketels, combiketels, staande ketels, HR-ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6),VR-ketels en geisers.

De Jong Combustion

De Jong Combustion en R&V Engineering hebben samen meer dan 160 jaar ervaring in het ontwerpen, construeren, bouwen en leveren van op maat gemaakte industriële verbrandingssystemen. Onze installaties worden wereldwijd gebruikt in verschillende industrieën, zoals energiecentrales, (petro)chemie, raffinaderijen, EOR, vergassing, ontzilting, papier en voeding. Wij streven er naar om onze klanten de beste producten, ondersteuning, service en samenwerking te bieden.

 

Shell International Oil Products

Als een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening en helpt zij om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de groeiende energiebehoefte van de wereld te voorzien.

Bekaert Combustion Technology

Bekaert Combustion Technology (BCT) is een onderdeel van de Bekaert groep. We zijn wereldwijd gezien marktleiders in zowel residentiële als commerciële verwarmingsoplossingen. We maken gebruik van aluminium warmtewisselaars en low-NOx premixed branders. Veel van de huidige verwarmingsoplossingen zijn door Bekaert uitgevonden.